top of page

Waarom moeilijk doen als het samen kan...

Ons team

Renée Marell

MSc. Orthopedagoog (BAPD) & Eigenaar

Hoi allemaal, mijn naam is Renee. Ik ben MSc. Orthopedagoog (BAPD) en oprichter van Therapoot. Samen met mijn man, dochter en mijn twee honden woon ik in Heerlen. Mijn hobby's zijn wandelen met de honden, tuinieren, dansen en eigenlijk alles wat met dieren te maken heeft. Ik hou veel van de natuur. Therapoot is geboren door mijn twee passies te combineren, namelijk het werken met kinderen en jongeren én het werken met dieren. Ik vind het belangrijkste aan ons werk dat we een goede vertrouwensband met de jeugdigen opbouwen door aan te sluiten bij hem/haar. En humor is ook erg belangrijk! "People start to heal, the moment they feel heard".


Inez Marell

Jeugdhulpverlener

Mijn naam is Inez, ik ben geschiedenis docent en werk sinds 2017 bij Therapoot. Hier bied ik zorg en geef ik onderwijs op maat. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, mede daardoor ben ik het gezicht achter de social media kanalen. Samen met mijn 2 cavia's (Pablo en Carlos) woon ik in Heerlen. Ik ben gek op reizen, wandelen, dansen en festivals. Een losse sfeer, grapjes en plezier vind ik ontzettend belangrijk.

"Bewaar wat fijn is, of het nu groot of heel klein is. Hou vast wat raakt, laat los wat niet gelukkig maakt".

Brenda Timmermans

MSc. Orthopedagoog (BAPD)

Informatie volgt.

Deborah Relouw

Jeugdhulpverlener

Hallo iedereen. Ik ben Deborah, ik ben jeugdhulpverlener bij therapoot sinds 2020. Ik heb hiervoor de opleiding social work gevolgd en werk nu samen met mijn hondjes, Halo en Shadow bij therapoot. Ik woon in Heerlen en ik ben gek op alles wat met dieren te maken heeft, met mijn honden wandelen, mijn paard verzorgen en rijden en lekker in de natuur zijn. Ik vind het belangrijk dat iedereen mag zijn wie hij/ zij is en dat iedereen vanuit zijn eigen kracht werkt! “Je bent sterk, sterker dan je ooit had gedacht. Sterker dan de sterkste boom, oneindig is jouw kracht”.


Theo de Boer

Jeugdhulpverlener

Informatie volgt.

bottom of page